دکورپرداز
دکور پرداز
در پاسخ به دكور پرداز اعلام شد

شناسایی 12 هزار خانه لوکس برای گرفتن مالیات

شناسایی 12 هزار خانه لوکس برای گرفتن مالیات

دکور پرداز: معاون سازمان امور مالیاتی از شناسایی 12 هزار واحد مسکونی گرانقیمت در امتداد گرفتن مالیات از خانه های با ارزش بیش از 10 میلیارد تومان آگاهی داد.


به گزارش دکور پرداز به نقل از ایسنا، محمد مسیحی در نشست خبری خود به مناسب دهه فجر اظهار نمود: از سال ۱۳۹۸، ۱۳۹۹ و ۱۰ ماهه امسال درآمدهای مالیاتی بیش از ۱۰۰ درصد تحقق داشته است که امیدواریم این روند تا اختتام امسال ادامه داشته باشد.
وی درباره اتصال دستگاه های کارتخوان به پرونده مالیاتی اظهار داشت: بطور متوسط هر مودی حدودا ۴ تا ۵ دستگاه کارتخوان دارد و هم اکنون نزدیک به یک میلیون و ۹۰۰ هزار دستگاه کارتخوان درخواست اتصال به پرونده مالیاتی داشته اند. از طرف دیگر، بیش از دو میلیون و ۱۵۰ هزار دستگاه کارتخوان درخواست غیرفعال سازی آنها دریافت شده و بیش از ۱۴۴ هزار مودی بوسیله اتصال دستگاه های کارتخوان به پرونده مالیاتی شناسایی شده اند که قبل از این پرونده مالیاتی نداشتند.
معاون سازمان امور مالیاتی از تدوین و ابلاغ دستورالعمل سوت زنی یا مبارزه با فرار مالیاتی تا پیش از اختتام سال آگاهی داد.
صدور برگ تشخیص مالیات برای ۳۰۰۰ خانه خالی
وی درباره مالیات خانه های خالی اظهار داشت: در سری اول برای ۳۰۰۰ واحد مسکونی خالی برگ تشخیص مالیات صادر شده و همین طور اطلاعات سری دوم از وزارت راه و شهرسازی دریافت شده و درحال پالایش است. برای ۲۷۲ هزار نفر مالیات ۵۷۰ هزار خودرو محاسبه و آن دریافت نمودند و تا اختتام بهمن مهلت دارند مالیات آنرا بپردازند.
مسیحی اشاره کرد: قیمت خودرو های داخلی را از کارخانه ها و بازار و قیمت خودرو های خارجی را از بازار دریافت می نماییم در کنار آن سال هاست مالیات نقل و انتقال خودرو دریافت می شود که مبنای تعیین قیمت خودرو است.
معاون سازمان امور مالیاتی درباره سوال ایسنا درباره مالیات خانه های لوکس اظهار داشت: سازمان امور مالیاتی تا اختتام ۱۰ ماهه سال جاری باید نسبت به اعلام واحدهای مسکونی گرانقیمت اقدام نماید و دستگاه های متولی چون وزارت راه و شهرسازی قسمتی از اطلاعات آنها را به سازمان ارسال نمایند که تا حالا معادل ۱۲ هزار واحد مسکونی گرانقیمت به سازمان امور مالیاتی ارسال شده و این رقم می تواند در ادامه اجرای این قانون بیشتر شود.
دلیل تاخیر در اجرای قانون پایانه های فروشگاهی
وی در پاسخ به سوال دیگر ایسنا درباره دلیل تاخیر در اجرای قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان توضیح داد: در سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ بودجه ای برای اجرای این قانون پیش بینی نشد و لازم به ذکر است که با اجرای کامل این قانون تمام معاملات تجاری کشور بصورت برخط به سازمان امور مالیاتی ارسال می شود.
مسیحی اضافه کرد: همکاران ما در مرکز تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی در تلاش هستند تا نیمه اول سال آینده به قسمتی از مودیان دراین زمینه فراخوان دهند. از آنجائیکه اجرای قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان کار بزرگی است، نباید اجرای آنرا فدای عجله کرد زیرا، اجرای این قانون به حداقل ۵ تا ۱۰ سال زمان نیاز دارد و زمان اولیه درنظر گرفته شده برای این قانون زمان کمی بود.
اطلاعات اینفلوئنسرها به سازمان مالیاتی رسید
معاون سازمان امور مالیاتی در پاسخ به سوال دیگر ایسنا درباره آخرین وضعیت مالیات اینفلوئنسرها اظهار داشت: در امتداد اجرای این مالیات باید صبر نماییم تا سالجاری به اتمام رسید و اظهارنامه های مالیاتی دراین زمینه تکمیل و ارسال شود. سازمان امور مالیاتی وظیفه خود در امتداد گرفتن مالیات از اینفلوئنسرها در سالجاری در خصوص تدوین دستورالعمل ها و ابلاغ آنها را انجام داده است.
وی افزود: بتازگی از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بخش اول اطلاعات لازم برای گرفتن مالیات از اینفلوئنسرها را دریافت کردیم و از آنجائیکه ارسال اطلاعات همچنان ادامه دارد، نمی توان رقمی دراین زمینه اعلام نمود و باید صبر کرد تا اطلاعات نهایی شود.
ادامه دارد




منبع:

1400/11/16
23:10:43
0.0 / 5
1096
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
دکور پرداز
decorpardaz.ir - مالکیت معنوی سایت دكور پرداز متعلق به مالکین آن می باشد