دکورپرداز
دکور پرداز

بهره مندی ۹۹ درصدی مردم کشور از آب آشامیدنی

بهره مندی ۹۹ درصدی مردم کشور از آب آشامیدنی

دکور پرداز: مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از شروع اجرای 52 تصفیه خانه فاضلاب شهری با امکان بازچرخانی به میزان 1.4 میلیون مترمکعب در شبانه روز و اجرای 1297 کیلومتر شبکه پساب آگاهی داد.



به گزارش دکور پرداز به نقل از مهر، هاشم امینی با اشاره به این که تا حالا ۲۹ پروژه فاضلاب به ظرفیت ۵۸۴ هزار مترمکعب در شبانه روز برای جمعیت ۳.۷ میلیون نفر در مدار بهره برداری قرار گرفته است بیان کرد: با برنامه ریزی انجام شده و به ثمر رسیدن تدریجی این طرح ‎ها، پیش بینی می ‎شود شاخص بهره مندی جمعیت شهری کشور از خدمات مدرن فاضلاب به ۵۶.۶۴ درصد در آخر سال ۱۴۰۳ افزایش یابد.
مدیرعامل شرکت مهندسی آبفای کشور با اعلان اینکه با اجرای طرح جهاد آبرسانی از شروع دولت سیزدهم تا حالا مشکلات تامین آب تعداد ۵۰۰۰ روستا با جمعیت ۲.۶۶ میلیون نفر معادل ۱۲ درصد جمعیت روستاهای کشور برطرف شده است، اضافه کرد: پیش از دولت سیزدهم ۵۷ درصد روستاهای کشور دارای تنش آبی بودند که پس از استقرار این دولت به ۴۵ درصد کم شده است.
وی افزود: از شروع سال جدید عملیات اجرائی طرح جهاد آبرسانی برای ۵ هزار روستا با جمعیت بیش از ۲ میلیون نفر به انجام می رسد.
امینی با اشاره به این که از شروع تشکیل شرکت های آب و فاضلاب تا انتهای سال ۱۴۰۱ اجرای ۱۴۶۵۷۰ کیلومتر خطوط انتقال، ۲۱.۶ میلیون مترمکعب مخازن، ۸۶۳۰ باب ایستگاه پمپاژ و ۱۶۹ واحد تصفیه خانه با مجموع ظرفیت ۱۵.۷ میلیون مترمکعب در شبانه روز به انجام رسیده است، اشاره کرد: در دولت سیزدهم مقرر شده تا ۲۵ پروژه آبرسانی شهری با ظرفیت ۱۳.۳ مترمکعب بر ثانیه در قالب راه اندازی ۹ تصفیه خانه آب به ظرفیت ۳.۳ مترمکعب بر ثانیه و ۲۲۰ کیلومتر خطوط انتقال برای جمعیت ۵.۷ میلیون نفر ایجاد شود که تا حالا ۱۴ پروژه آبرسانی به ظرفیت ۸.۴ مترمکعب بر ثانیه تامین شده که بیش از ۳ میلیون نفر از آب آشامیدنی پایدار بهره مند شده اند.
مدیرعامل شرکت مهندسی آبفای کشور یکی از ثمره های مبارک تشکیل شرکت های آب و فاضلاب را نهضت ایجاد زیرساخت های جمع آوری و تصفیه فاضلاب در کشور و جبران بخش قابل توجهی از عقب ماندگی های پیشین کشور دراین زمینه دانست و اظهار داشت: بعد از گذشت بیش از سی سال از استقرار و آغاز به کار شرکت های آب و فاضلاب، اجرای ۷۴ هزار کیلومتر شبکه جمع آوری و خطوط انتقال و ۲۶۴ واحد تصفیه خانه با مجموع توان اسمی ۵.۸ میلیون مترمکعب در شبانه روز به انجام رسیده است.
وی افزود: ۳۷ میلیون نفر از جمعیت شهری از خدمات مدرن جمع آوری و تصفیه ی فاضلاب بهرمند شدند و سطح پوشش و شاخص بهره مندی جمعیت شهری کشور، به ۵۴.۳۹ درصد رسیده است.
امینی با اشاره به این که در سال ۱۴۰۳ مقرر می باشد تعداد ۹ پروژه آبرسانی شهری به ظرفیت ۲.۵ مترمکعب بر ثانیه برای جمعیت ۱.۱ میلیون نفر با برآورد اعتبار ۹، ۸۰۰ میلیارد تومان اجرا شود اضافه کرد: تعداد ۴۸ پروژه فاضلاب شهری نیز به ظرفیت ۸۲۹ هزار مترمکعب در شبانه روز برای جمعیت ۵.۲ میلیون نفر با برآورد اعتباری مورد نیاز ۴۰ هزار میلیارد تومان اجرا خواهد شد.

۳۱۹ شهر دارای تنش و بحران آبی هستند
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به این که برمبنای آخرین گزارش بارش های محقق شده از شروع پاییز سال ۱۴۰۲ نزدیک به ۳۱۹ شهر دارای تنش و بحران آبی هستند، اظهار داشت: ۱۱۳۰ پروژه برای شهرهای دارای تنش کشور تعریف و به سازمان برنامه و بودجه ارائه شده که از این تعداد ۶۳۰ پروژه مورد تأیید قرار گرفته که برای رفع اشکال این تعداد پروژه اقدامات لازم انجام شده است.

1403/01/04
13:08:11
0.0 / 5
294
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱
دکور پرداز
decorpardaz.ir - مالکیت معنوی سایت دكور پرداز متعلق به مالکین آن می باشد