دکورپرداز
دکور پرداز
مدیركل صنعت، معدن و تجارت استان خبر داد؛

احیای ۱۸ واحد تولیدی راکد در آذربایجان شرقی

احیای ۱۸ واحد تولیدی راکد در آذربایجان شرقی

دکور پرداز: مدیر کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی از شناسایی و احیای 18 واحد تولیدی راکد در پنج ماه نخست امسال در استان آگاهی داد.



به گزارش دکور پرداز به نقل از مهر، محمدجعفر عظمائی با اشاره به اینکه اغلب واحدهای تولیدی به سبب نبود سرمایه در گردش کافی، به حالت راکد و یا تعطیل تغییر وضعیت می دهند؛ اضافه کرد: تامین بموقع منابع مالی لازم از طرف بانکها برای پیش گیری از رکود در واحد تولیدی بسیار مهم است.
وی افزود: یکی از دلیلهای دیگر حرکت واحد تولیدی به سمت تعطیلی، منطبق نشدن محصولات تولیدی با محصولات مشابه خارجی است؛ یعنی به روز نشدن محصولات از نظر کیفیت و سایر موارد سبب شکست تولید می شود برای همین همیشه تاکید می نماییم واحدها در کنار خطوط تولید یک واحد تحقیق و توسعه داشته باشند.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی اظهار داشت: تجهیز واحدهای تولیدی به بخش تحقیق و توسعه سبب می شود محصولات تولیدی به روز شوند و از نظر کیفیت و قیمت قابلیت رقابت با محصولات داخلی و خارجی را داشته باشند که در نهایت رعایت تمام این موارد موجب می شود تا یک واحد تولیدی بتواند فعالیت خودرا ادامه دهد.
عظمائی افزود: به وجود آمدن مشکلات در میان شرکا نیز در تعطیلی واحدهای تولیدی نقش دارد که البته سهم این موارد کم است.
وی با اشاره به اینکه هر واحد راکدی که قابلیت فعالیت باردیگر داشته باشد؛ احیا می شود، اظهار داشت: با احیای واحدهای راکد می توان از زیرساخت های موجود برای تولید سایر محصولات استفاده نمود.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی اشاره کرد: درست است که وزارت صمت متولی بخش تولید است ولی دستگاه های زیادی در عرصه تولید دخالت دارند که بمنظور ارتقای این بخش همیشه باید در کنار تولید باشند.
عظمائی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید را ابزاری مهم و اساسی برای رفع موانع واحدهای تولیدی دانست و اظهار داشت: تمام مشکلات بخش تولید به طور معمول در این ستاد مورد بررسی قرار می گیرد که اغلب مشکلات در این ستاد به نتیجه لازم می رسد.
وی افزود: خوشبختانه در سالهای اخیر نگاه ها به سمت رفع موانع بخش تولید بوده است که دراین زمینه اداره کل صمت نیز بصورت جدی پیگیر تمام مسائل تولید است.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی اضافه کرد: به تمام واحدهای تولیدی سفارش می نماییم تا بخش کوچکی از درآمد خودرا به راه اندازی واحد تحقیق و توسعه اختصاص دهند چونکه به روز نگه داشتن فناوری های تولید توان رقابتی در بازارهای هدف را بیشتر می کند.


منبع:

1402/06/26
08:52:52
0.0 / 5
407
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
دکور پرداز
decorpardaz.ir - مالکیت معنوی سایت دكور پرداز متعلق به مالکین آن می باشد